top of page

ONZE CLUBCULTUUR

Fietsen verbindt, WOT versterkt

Ons jongste lid is 15 jaar en ons oudste lid 65 (verscheidenheid troef in onze club)!

 

Tijdens de ritten op zondag wordt nooit aan een café gestopt. Nadien wordt dit ruimschoots goed gemaakt tijdens het 'aprèsfietsgebeuren'. Dit sociaal gebeuren maakt zeker deel uit van het karakter van de club. Dan wordt er (door wie nog kan blijven) een potje gelegd (10 euro) om het nodige vochtverlies te compenseren.

In het clublokaal zorgen Isabel en Cécile er wekelijks voor dat er bij de start koffie en na de rit brood met kaas of gehakt klaarstaat.

De woensdagavondritten (18.30 u. - 50 tot 60 km) starten rond begin april en stoppen midden september. Deze ritten tellen niet mee voor het clubkampioenschap. Het principe is dat iedereen die wil, mag meefietsen (dus ook niet-leden). Er wordt wel verwacht dat iedereen zich aan de afspraken houdt (snelheid, gevaar, orders wegkapiteins, …)! 

A-,B- & C-TEAM

Een team voor elk niveau

A-TEAM

Het A-team rijdt met een gemiddelde snelheid van boven de 30km/u, voor vlakke ritten kan dit 35km/u zijn. Op hellingen geldt een eigen tempo en boven wordt steeds gewacht. We blijven steeds een gesloten groep!

B-TEAM

Het B-team rijdt met een gemiddelde snelheid van ongeveer 30km/u bij lakke ritten. Bij heuvelachtige ritten ligt het tempo iets lager en wordt ook steeds bovenaan elke helling gewacht.

C-TEAM

Het C-team is voor absolute beginners zonder vereiste ervaring. De rit wordt begeleid door een meer ervaren clublid en het tempo wordt aangepast aan het niveau van de deelnemers. Deze ritten zijn ook korter: 50 à 60km.

ONZE CLUBKLEDIJ

Verleg je grenzen, deel je passie

Onze kledij wordt gemaakt door Agu.

 

De basisuitrusting van de club bestaat uit een korte broek, een trui met korte mouwen, een trui met lange mouwen en een body. Dit basispakket kan uitgebreid worden met andere kledingstukken aan een voordelig tarief.

Tijdens clubritten dragen wij uiteraard onze clubkledij.

BESTUUR

Het team achter WOT cycling club

BENOIT SLAETS

Voorzitter

BJORN VERHAEGHE

Secretaris

DIDIER PILLAERT
Bestuurslid - erevoorzitter

KURT STAELENS

Bestuurslid

TOM MAEKELBERG

Penningmeester

MATHIEU PACQUEU
Bestuurslid

DIRK SOENEN
Bestuurslid

bottom of page